OM OSS

Kåre Skuland

Kåre Skuland

CEO Jesus Kids

Kåre Skuland er initiativtageren til Jesus Kids. Han er far til 4 barn sammen med sin kone Janne, og har nettopp rundet de magiske 50 år. Vedsiden av Jesus Kids er han aktivt med som barnepastor i Jesus Church, og han har alltid hatt et kall på å gi Jesus til barna. Han har meget bred erfaring, blant annet 35 år som søndagsskolelærer, forfatter og trubadur, og med både både økonomiutdanning og siv.ing innen elektronikk i bagasjen. Han har vært med i pionérfasen av menighetsplantinger og etableringen av Ny Generasjon.

Tanken om Jesus Kids har vært i han lenge, men det har først fått mulighet til å bli virkelighet i løpet av de siste 5 årene. Han står for den daglige driften, og er det velkjente ansiktet utad til menigheter og partnere. Han har skrevet alt materiell sammen med sin kone Janne, og har programmert Jesus Kids appen fra bunnen. Vi er overbevist om at Jesus Kids er en visjon gitt fra Gud, som har havnet i de beste hender.

Janne Skuland

Janne Skuland

Prosjektkoordinator og manusskribent

Janne Skuland er Kåres kone og stolt mor til de 4 barna de har sammen. Hun er aktivt med som barneleder i Jesus Church Kolben, og har alltid sammen med sin mann, hatt en kjærlighet for å gi Jesus til barna. Hun har spesielt gode evner i å formidle til barna og fange opp deres oppmerksomhet. Hun er også meget musikalsk, og har laget to av de populære sangene på albumet vårt «La la la Love».

I Jesus Kids har hun skrevet mye manus til dramastykker og bibelfortellinger som finnes i appen. I tillegg har hun vært koordinator for norsk oversettelse av den meget kjente «Bibelappen for barn» som også har blitt en del av vårt materiell. Hun har også gjort det samme for «Lumoprosjektet», som er evangeliene ord for ord, filmatisert i en fantastisk kvalitet.

Stian Robinson

Stian Robinson

Medie-utvikler og salgskonsulent

Stian Robinson er den nyeste ansatte i Jesus Kids fra september i 2017. Han er far til to sammen med sin kone Camilla, og er 35 år. Han er trommeslager i Jesus Church, og har hatt utdanning i alt fra tegning til musikk og menighetsledelse. Han har gått på bibelskole og vært med i Jesus Revolution, og jobbet både i skole, SFO og eget initiativ for musikkundervisning for barn. Han er meget glad i barn, og elsker å kunne jobbe for noe så meningsfylt i Guds rike.

I Jesus Kids jobber han i et bredt spekter av oppgaver, hvor han har hovedansvaret for all media og grafisk, og har fått jobbe med bl.a. design, web, innhold i appen, trykk, og produsere flere sanger til appen i sitt hjemmestudio. Han er overbevist om at Jesus Kids er noe Norge og verden trenger, som kan koble sammen hjem og kirke på en helt ny måte, og føre disippelgjøringen av barn til neste nivå.

Våre medarbeidere

Jennifer er med som illustratør, og tegner tegningene i universet for de minste, «Edens hage». Hennes strek gir en egen karakter til personene i bibelfortellingene, som passer perfekt til de små barna. Vi er meget glad for å ha henne på laget.

Jennifer Rognli

Illustratør

Samarth er vår ekspert innen utviklingen av appen og dens funksjonaliteter. Han er for tiden bosatt i India, og har akkurat den stå-på viljen vi trenger.

Samarth Agarwal

Programmerer

Kontakt oss

Telefon

Kaare Skuland: (+47) 957 74 195
Stian Robinson: (+47) 412 04 515

Adresse

Schwensens gate 9c, 0170 Oslo
Trykk her for kart

 

Send en melding

Er det noe du trenger å få svar på angående mer om hvem vi er, hva vi gjør, eller materiellet og verktøyet?
Har du noen spesifikke spørsmål, eller ønsker å gi oss ris eller ros?
Vi ønsker uansett å høre fra deg.

8 + 10 =

Våre samarbeidspartnere