OM OSS

Kåre Skuland

Kåre Skuland

CEO Jesus Kids

Kåre Skuland er initiativtageren til Jesus Kids. Han er far til 4 barn sammen med sin kone Janne, og har nettopp rundet de magiske 50 år. Vedsiden av Jesus Kids er han aktivt med som barnepastor i Jesus Church, og han har alltid hatt et kall på å gi Jesus til barna. Han har meget bred erfaring, blant annet 35 år som søndagsskolelærer, forfatter og trubadur, og med både både økonomiutdanning og siv.ing innen elektronikk i bagasjen. Han har vært med i pionérfasen av menighetsplantinger og etableringen av Ny Generasjon.

Tanken om Jesus Kids har vært i han lenge, men det har først fått mulighet til å bli virkelighet i løpet av de siste 5 årene. Han står for den daglige driften, og er det velkjente ansiktet utad til menigheter og partnere. Han har skrevet alt materiell sammen med sin kone Janne, og har programmert Jesus Kids appen fra bunnen. Vi er overbevist om at Jesus Kids er en visjon gitt fra Gud, som har havnet i de beste hender.

Våre medarbeidere

Jennifer er med som illustratør, og tegner tegningene i universet for de minste, «Edens hage». Hennes strek gir en egen karakter til personene i bibelfortellingene, som passer perfekt til de små barna. Vi er meget glad for å ha henne på laget.

Jennifer Rognli

Illustratør

Samarth er vår ekspert innen utviklingen av appen og dens funksjonaliteter. Han er for tiden bosatt i India, og har akkurat den stå-på viljen vi trenger.

Samarth Agarwal

Programmerer

Kontakt oss

Telefon

Kaare Skuland: (+47) 957 74 195

Adresse

Schwensens gate 9c, 0170 Oslo
Trykk her for kart

 

Send en melding

Er det noe du trenger å få svar på angående mer om hvem vi er, hva vi gjør, eller materiellet og verktøyet?
Har du noen spesifikke spørsmål, eller ønsker å gi oss ris eller ros?
Vi ønsker uansett å høre fra deg.

3 + 3 =

Våre samarbeidspartnere