“Gi, så skal dere få: Et godt mål, sammenristet, stappet og breddfullt, skal dere få i fanget. For i det målet dere selv måler med, skal det også måles opp til dere.”

Luk 6:38

Jesus til verdens barn!

Det er vår visjon og vårt største ønske at hvert barn på vår klode skal få høre evangeliet, og bli disipler av Jesus. Derfor trenger barna disippelgjørere som lærer dem, og de som gjør disipler trenger de riktige verktøyene. Vi har virkelig tro på at dette er en oppgave Gud har gitt oss, og som er et verktøy med materiell som skal nå alle verdens barn.

For at vi skal nå ut til hele verden, trenger vi kontinuerlig oppdatering av verktøy og materiell, vi trenger oversettelse til andre språk, og at det spres til jordens ender.

Her ønsker vi å gi deg som enkeltperson, eller dere som menighet, en mulighet til å så inn i en misjonsmark som vi er overbevist om at kommer til å gi en stor innhøstning.

Vil du være med å gi Jesus til barna helt ut til verdens ender sammen med oss, gå inn på den avtalen som passer best nedenfor, eller kontakt oss via telefon eller mail for å få mer informasjon.

Mvh oss i Jesus Kids.

Bli en personlig støttepartner

Bli en partnermenighet

Phone

Kåre Skuland: (+47) 957 74 195

Address

Schwensens gate 9c, 0170 Oslo